• Laaja piha-alue
  • Suuri puutarha
  • Oma rauhaisa ranta
  • Talo keskellä luontoa
  • Kalaisa Kyrösjärvi
  • Oma ranta ja laaja tontti
  • Rauhaa ja hiljaisuutta
  • Omaa rauhaa
  • Vene käytössä
  • Talo luonnon keskellä

Talon tiedot

Tästä näet perustiedot vuokrattavasta talosta ja ympäristöstä. Taulukosta selviävät myös vuokrausehdot. Muutoin sovelletaan yleisiä vuokrausehtoja. Vuokrauksen ja lisäpalveluiden hinnat ovat omassa taulukossaan Hinnasto-valinnan alla.

Talo Tiiliverhoiltu, remontoitu omakotitalo, rakennusvuosi 1975, pinta-ala 120 m².
Huoneita 4h + tupakeittiö, sauna ja pesutila sekä WC-tila, jossa on pyykinpesukone.
Makuuhuoneita 3 kpl
Yöpymistilat Makuuhuoneissa on sängyt 6 hengelle ja olohuoneen varavuoteessa voi nukkua 2 henkeä, lisäksi on mahdollista sijoittaa yksi varavuode olohuoneeseen tai keittiöön. Tarvittaessa saa käyttöön lapsen pinnasängyn (1 kpl). Peitot ja tyynyt kuuluvat vuokrahintaan. Makuuhuoneissa ja olohuoneessa on pimennysverhot.
Keittiö Tarpeellinen välineistö ruoan laittoa ja ateriointia varten, induktioliesi, uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin.
Internet Käytettävissä langaton verkko (Wifi), mutta emme voi taata häiriötöntä yhteyttä.
Pysäköinti Autotalli yhdelle autolle, runsaasti pysäköintitilaa piha-alueella.
Sisäpiha Sisäpiha on aidattu ja sopiva myös lemmikkien ulkoilemiseen vapaasti (lemmikkieläimet sallittuja kun asiasta on sovittu omistajien kanssa). Pihalla on laaja terassi, jossa luiskat lastenvaunuille/pyörätuolille, kesäkalusteita ja kaasugrilli.
Allergiat Tupakointi on sallittu vain ulkotiloissa. Talo ei sovellu eläimille allergisille.
Liikuntaesteiset Piha-alue on tasainen ja sisäpihan terassilla on luiskat. Talon pääovelle on myös mahdollista pyynnöstä saada pyörätuoliluiska. Oviaukkojen leveydet: ulko-ovi 85 cm, makuuhuoneet 80 cm, pesutila 70 cm ja WC 60 cm.
Uimaranta Tontilla on oma uimaranta.
Kalastus Kyrösjärvi on tunnettu kuhakannastaan. Vuokraajalla on käytössä vene (soutu/sähkömoottori). Loma-asunnosta löytyy myös Veneilijän opaskartta Kyrösjärvelle.
Innokkaita kalastajia varten on hankittu paikallinen Kyrösjärven kalastuslupa (viehelupa), joka mahdollistaa 6 vapaa veneessä. Jokaisen kalastajan on kuitenkin etukäteen maksettava henkilökohtainen valtakunnallinen Kalastonhoitomaksu.
Talossa on pieni valikoima ( 8 kpl ) erikokoisia liivejä veneilyyn.
Rantasauna Uimarannan läheisyydessä on entisestä savusaunasta korjattu tunnelmallinen, jatkuvalämmitteinen rantasauna. Saunan läheisyydessä on puuvaja, josta löytyvät saunapuut ja ulko-wc.
Huvimaja Rantasaunan ja uimarannan tuntumassa on huvimaja, jossa voi järvimaisemaa ihastellen seurata lasten leikkejä uimarannassa, vilvoitella saunoessa tai viettää iltaa.
Lapin kota Kota on vieraiden käytössä ilman lisämaksua.
Talvella Talolle johtava tie ja talon edustan piha-alue aurataan lumesta tarvittaessa. Muiden kulkualueiden lumenpoisto on vuokralaisen vastuulla.
Takka Vuokralainen voi halutessaan käyttää tupakeittiön takkaa. Takkapuut sisältyvät vuokrauksen hintaan. Takkaa käytettäessä on noudatettava vuokranantajan ohjeita.
Lämmitys Talossa on ilmalämpöpumppu, jota voi käyttää talvella lämmitykseen ja kesällä viilennykseen. Vuokralainen saa ohjeet pumpun käyttöön vuokranantajalta. Jokaisessa makuuhuoneessa on lisäksi lämmitystä varten sähköpatteri, jolla voi säätää huoneen lämpötilaa mieleisekseen.
Ongelmatilanteet Vuokranantaja neuvoo ja opastaa vuokralaisia puhelimitse aina tarvittaessa. Mikäli ongelma vaatii korjausta paikan päällä, vuokranantaja saattaa käyttää ulkopuolista palvelua ongelman ratkaisemiseksi. Siinä tapauksessa vuokralaisen tulee päästää korjausmies taloon. Tällaisista tapauksista sovitaan aina etukäteen vuokranantajan ja vuokraajan kesken.
Etäisyydet Helsinki, 235 km
Tampere, 60 km
Parkano, 35 km,
Tuuri, 130 km
Kankaanpää, 45 km
Pori 100 km
Keskustaan, 9 km
Kylpylään, 2.5 km
Valtatie 3, 2 km

Tee varaus

VUOKRAUSEHDOT

Vuokra-aika Vuokraus alkaa tulopäivänä klo 16 ja päättyy lähtöpäivänä klo 10. Muista kellonajoista voidaan sopia tapauskohtaisesti.
Varaaminen ja vuokraus Vuokralainen ja vuokranantaja sopivat vuokrauksen ehdoista ja hinnasta ennen vuokrasopimuksen tekoa.
Varausmaksu, takuumaksu ja loppusuoritus Vuokralainen vahvistaa varauksen suorittamalla pyydetyn ennakkomaksun vuokranantajan tilille. Ennakkomaksu on 20% sovitusta vuokrahinnasta. Vuokranantaja vahvistaa varauksen sähköpostilla tai tekstiviestillä. Neljä viikkoa ennen vuokrauksen alkamista vuokralainen suorittaa loppumaksun ja takuumaksun vuokranantajan tilille. Takuumaksun palauttamisesta sovitaan tapauskohtaisesti, mutta se palautetaan vuokralaiselle viimeistään viikon kuluessa vuokrauksen päättymisestä, mikäli vuokrattavalle kohteelle ei ole aiheutettu vahinkoa. Jos varaus tehdään alle 4 viikkoa ennen vuokrausta, vuokralainen suorittaa heti koko maksun.
Maksupalautukset Mikäli varauksen peruutus tehdään myöhemmin kuin 21 vuorokautta ennen vuokrauksen alkua, veloitetaan koko vuokra. Mikäli omistaja saa peruutetun vuokrakohteen vuokratuksi toiselle asiakkaalle, palautetaan vuokra siltä osin, kun asiakkaalta saadaan vuokraa. Suoritettua ennakkomaksua ei palauteta. Asiakkaalla on oikeus saada omistajalle maksamansa vuokra takaisin, lukuun ottamatta ennakkomaksua, mikäli peruutus johtuu syystä, että asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa asuva henkilö äkillisesti sairastuu, joutuu vakavaan onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava tällöin viipymättä ja tapahtuma on osoitettava luontevalla tavalla (lääkärintodistus tms.). Mikäli peruutus tapahtuu vuokrauksen aikana, ei asiakkaan maksamaa vuokrasummaa korvata.
Vuokranantajan oikeus peruttaa varaus Mikäli kyseessä on on ylivoimainen este (force majeure), voi vuokranantaja irtisanoa sopimuksen. Vuokranantaja on velvollinen ilmoittamaan tästä vuokralaiselle viipymättä. Vuokralaisella on tällöin oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin.
Muut maksut Vuokraushintaan eivät kuulu vuokraushinnastossa lisämaksullisiksi luetellut palvelut. Vuokralainen valitsee haluamansa lisäpalvelut ja suorittaa niiden hinnan loppumaksun yhteydessä.
Loppusiivous Vuokralainen huolehtii loppusiivouksesta itse. Siihen kuuluu lattioiden imurointi, astioiden pesu, tahrojen poisto, roska-astioiden tyhjennys tavaroiden paikoilleen laitto ja sänkyjen petaus. Loppusiivouksen voi myös ostaa lisäpalveluna. Mikäli vuokralainen jättää loppusiivouksen tekemättä, hinnaston mukainen hinta vähennetään takuumaksusta.
Vahingot Vuokralainen on velvollinen korvaamaan vuokranantajalle kiinteistölle tai irtaimistolle aiheutuneet vahingot.
Virheet Vuokralaisen on heti ilmoitettava vuokranantajalle mahdollisesti havaitsemistaan virheistä tai puutteista. Vuokranantaja voi korjata virheen, tai jos se ei ole mahdollista, neuvotella vuokralaisen kanssa hinnan alennuksesta. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan kuluttajariitalautakunnassa.
Yleiset vuokrausehdot Vuokranantaja noudattaa yleisesti sovittuja loma-asuntojen vuokrausehtoja. Sopimus vuokrauksesta syntyy vuokralaisen suorittaessa ennakkomaksun tai koko vuokrahinnan vuokranantajalle.

Tee varaus

POHJAPIIRROS

Tee varaus